Re: Účtování zálohy na teplo
>Dobry den, jsem najemnik v regulovanem dome s
>majitelem. Pro letosni rok se nam zvedla zaloha na teplo o
>100%. Je to tim, ze majitel koupil v minulem roce novou
>vymenikovou stanici a rocni odpisy rozuctoval do
>vypoctu ceny tepla najemnikum. Myslim, ze to neni spravne,
>protoze tim bych se stala take castecnym majitelem
>vymenikove stanice. odpověď : je to v pořádku, neboť vynaložené náklady formou odpisů lze do nákladů za teplo zahrnout. Je třeba však znát kalkulaci ceny tepla tj. cenu za 1 GJ. Ta pokud by byla neúměrně vysoká, lze rozporovat přes státní kontrolu
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
14. 6. 2006 13:19
Dobry den, jsem najemnik v regulovanem dome s majitelem. Pro letosni rok se nam zvedla zaloha na teplo o 100%. Je to tim, ze majitel koupil v minulem roce novou vymenikovou stanici a rocni odpisy rozuctoval do vypoctu ceny tepla najemnikum. Myslim, ze to neni spravne, protoze tim bych se stala take castecnym majitelem vymenikove stanice. Muzu se nejak branit? Dekuji za odpoved.