Re: zapsání do majetku
*** Co vše je (nebo není) součástí ocenění Vám říká vyhláška 500/§47 a ČÚS 013. Takže toto plus tu kupní cenu dáte na účet 04x. Protistranou kupní ceny bude závazek vůči prodávajícímu. Po zařazení do užívání přeúčtujete na účet 02x (vše popsáno v ČÚS 013) ***
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
14. 6. 2006 17:41
Koupili jsme halu s pozemkem, část jsme zaplatili bankou, část jsme dostali od banky úvěr. všechny ostatní náklady (kolky,odhad atd.) jsem dávala na 042 anal. Dnes přišel výpis z katastru. Jak a za jakou hodnotu mám zapsat majetek do účetnictví? Ještě jsem to nikdy neúčtovala, prosím, poradte mi. moc děkuji Monika