Re: Zneužití osobních ůdajů!
Já jsem Vám radila, abyste se doporučeně vyjádřili, že jste se uvedeným lidem nezaručovali a Graver napsal, že dokazování je na bance. Ale skutečně bych to řešila dříve, než se k Vám dostaví exekutor. Třeba jsou Vaše podpisy zfalšované, nevím. A neukradl Vám někdo dříve doklady? Nic ve zlém, ale pokud jim budete psát, nechejte si dopis někým zkontrolovat. S takovým množstvím pravopisných chyb by Vás nemuseli brát vážně.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
14. 6. 2006 21:03
Díky za příspěvky!Jsem naprosto bezradná!Nikdy jsme žádný papír nepodepisovaly.Dnes jsem měla telefon z Prahy a bylo mi řečeno že nemám nárok nic vědět co se té záležitosti týká!Mám prý jednat pouze s těmi známími(které jsme už asi 3 roky neviděli).Když jsme je byli navštívyt odmítali jakoukoliv komunikaci!Nemá prý ani nárok na zaslání kopie o té úvěrové smlově.(nikdy jsme jí neviděly)Nechápu jak se jim to povedlo!Nemají ani naše podpisy ani potvrzení o příjmu prostě nic!!!Asi to je na soud?!