Re: Výše DPH z odpadu
děkuji za odpověď. To mě nenapadlo přeúčtovat ten příjmák. Já jsem k tomu chtěla spíš vystavit fakturu a ten příjmák použít na její úhradu. Jen jsem nevěděla přesně jak vypočítat DPH, když mi kovošrot dal doklad se základem daně 0% a celkovou částku na 1830, abych neuděla zase chybu v tom co je pro mě zdanitelným příjmem.Mě to dost mátlo. Takže když to shrnu, tak příjmem podléhajícím dani je 1537,75 a pak to DPH (neovlivňující) je 295,25
Jen si to upřeňuji.
díky
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
15. 6. 2006 7:52
Prosím o radu:
Obdrželi jsme v březnu z odvezených špon z kovošrotu Kč 1830,- a zapomněla jsem přiznat DPH a čeká mě teda dodatečné daň.přiznání.
Na jejich daňovém dokladě je rozpis kolik dávají za tunu bez DPH a kolik jsme dostali tj. těch 1830
Jak budu odvádět DPH? 1830*19% nebo 1830*0,1597
A ani nevím jakým způsobem to vyřešit v Money? Vystavit dodatečně fakturu? Interní doklad mi vystavit program neumožňuje.Už jsem si vlastně v tom březnu zaúčtovala příjmový doklad a do daňových příjmů jsem dala 1830,- a nevím co teď.
děkuji mockrát za pomoc