Re: Internetový obchod - reklamace
Nic nereklamujte. V případě nákupu v e-shopu máte nárok na odstoupení od smlouvy v určité lhůtě, takže jim prostě dejte na vybranou - buď pošlou obratem baterku nebo vy jim zpět telefon. Sice bez baterky, ale pak budou muset oni prokazovat, že tam byla. Pravda je, že budou dělat problémy s vrácením peněz.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
16. 6. 2006 17:34
Koupila jsem si přes internet mobilní telefon. Přišel poštou na dobírku. V balení chyběla baterie. Ihned jsem to telefonicky reklamovala a také poslala reklamaci e-mailem. Telefonem mi bylo sděleno, že se k reklamaci vyjádří příští týden. Také mi ale pracovnice sdělila, že "jim se to nestává, že vše prochází kontrolou" a v podstatě možnost nedodání úplného balíčku vyloučila. Je mi jasné, že teď musím počkat, až se k reklamaci vyjádří a doufat, že mi baterii pošlou. Co ale dělat, pokud mi reklamaci neuznají? Jak se bránit? Nejsem žádná podvodnice ani zlodějka a telefon jsem si zaplatila, tak ho chci kompletní.