Re: Přídavek na dítě?????Prosím!!!!
Na přídavek na dítě má nárok rodina,u které úhrn příjmů je nižší než trojnásobek životního minima.Pokud jepříjem nižší než tento trojnásobek pak se vyplácí přídavek na dítě a to ve třech různých výších a to dle poměru k životnímu minimu a navíc v různé výši dle věku dítěte.Více o přídavku na dítě i s výpočtovou tabulkou a výší aktuálního životního minima zjistíte na stránkách ministerstva práce a sociálních věcí.
od kdy to je nevím, ale už dávno dávno tomu. kdo má trojnásobek životního minima, nemá nárok na přídavky, a jsou celkem tři výše přídavků podle dosahovaného násobku minima. částky si můžete vyzkoušet na www.ucetnisvet.cz, kalkulačky. u podnikatelů, kteří nedosáhnou určité částky se počítá "jakoby" vydělali víc.
Jukněte na :
http://www.vyplata.cz/statnisocialnipodpora/pridaveknadite.php
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
18. 6. 2006 11:11
Dobrý den , mam dotaz ohledně toho, kdy nastala zmena pri výpočtu přídavku na dítě???Myslela jsem ze je normalni a statem uznane, že kazdý rodič dostává na dítě přídavek.Me známe byly tyto přídavky v roce 2003 odejmuty z důvodu velkeho výdělku, žeprý nemá nárok( rodiče a mají jedno dítě(12 letý chlapec), jejich mesíční plat je 32.500,-) Mohli byste mi napsat jak to je že každý nedostane příspěvek na dítě???? A taky nechápu, že když je jednen rodič podnikatel(menší) a druhý dělá jako zaměstnanec za 11.000,- tak jak tohle počítají aby zjistili přídavky na dítě.Tito mají také chlapce(17 let) a dostávají přídavek na dítě.
Předem díky za rady a poučení!!!!!!