Re: Prosím,jak se má zúčtovat?
Ano samozřejmě je to částka vyšší:) Jsem neuvedla,takže je to 800tis.
Já jsem se s tím nikdy nesešla,tak proto jsem nesvá. Normálně máme auta na leasing:)
Takže mohu hned celou částku DPH z faktury dát do daně na vstupu? A částku bez DPH zavést do knihy HIM a odepisovat? A jak se odepisuje uz ojetý vůz? Je tam na to nějaká změna?
Moc děkuji:)
Re: Prosím,jak se má zúčtovat?
pro vás je to de facto nové auto.... i když ojeté.. takže normálně - podle vámi zvolené metodiky odepisování ... takže přes pořízení+uplatnit DPH, zařadit a zahájit odepisování
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
19. 6. 2006 8:37
Prosím,jak se má zúčtovat a zavést do podvojného účetnictví koupě ojetého skřínového servis.speciálu mercedesu Atego?
Nejsem si vůbec jistá,jestli to mám dát do HIM a odepisovat nebo rovnou do nákladů a jestli odečíst DPH???
Prosím poraďte mi