Re: Sklad materiálu
Asi bude nejlepší udělat inventuru a možná se budete ještě divit kolik materiálu vám bude chybět ..... :-) a inventurní rozdíly zaúčtovat a sklad se tím dá do pořádku.
Re: Sklad materiálu
Takže přebytek materiálu se účtuje 112/648 (je součástí základu daně) a manka se účtují 549/112 (většinou se jedná o daňově neučínný náklad, pokud by manko bylo předepsáno skladníkovi k úhradě stane se daňově účinným výdajem, ale jen do výše, kterou zaplatí skladník)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
20. 6. 2006 6:51
Dobrý den,
jsem ve firmě kde vedu pro svoje středisko sklad, není toho moc, ale i přeci, jelikož nejsem "znalá skladnice" nastal pro mě problém.
Kluci mají na skladě materiál od kterého není dlouho žádný doklad,...nevím zda to mám napříjmovat jako inerní materiál nebo co s tím. Nechci aby to nějak skreslovalo hospodaření atd...Děkuji moc za radu...a přeji hezký slunečný den.