Re: výroční zpráva příspěvkové organizac
Potýkám se se stejným problémem, bylo mi řečeno, že výroční zpráva tak, jak je v 323/2005Sb. se opravdu vztahuje jen pro státní org. Ale naše vedení - jsme ZŠ zřízená obcí - chce výroční zprávu o hospodaření za rok 2005 přiložit ke své výroční zprávě za šk.rok 2005/06, tak jí zpracovávám obdobně jak v minulých letech.
Moc jsem Vám neporadila, jen jak to chodí u nás.
Re: výroční zpráva příspěvkové organizac
Výroční zprávu o hospodaření už jsme za loňský rok nezpracovávaly, pouze výr.zprávu o činnosti.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
20. 6. 2006 8:19
Vztahuje se na PO zřízené obcí povinnost vypracovat a zveřejnit výroční zprávu o hospodaření? Upravuje ji vyhláška č. 323/2005 Sb., nevím ale, jestli neplatí jen pro státní PO, když se odkazuje na vyhlášku č. 218/2000 Sb. a pro nás platí vyhláška č. 505/2005 Sb.
děkuji za vysvětlení.