Re: Jednatelská smlouva
*** Vzor smlouvy Vám snad někdo pošle - i když tedy nevím kam (?) - ale upozorňuji, že smlouvy jsou dost individuální a nemohou se bezhlavě opsat. A je pravdou, že na výkon funkce jednatele pracovní smlouvu mít ani nemůžete - bude to smlouva obchodní - a minimální mzda se nevztahuje ***
Re: Jednatelská smlouva
Ajej. Zapomněla jsem ho napsat. Omlouvám se.
tereza.ho@seznam.cz
Díky moc za pomoc
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
20. 6. 2006 11:34
prosím, nemáte někdo vzor jednatelské smlouvy ? Jsem odpovědným zástupcem a jednatelem v jedné s.r.o. Kromě toho jsem i v pracovním poměru u jiné firmy. Prý mi stačí na s.r.o mít jen jednatelskou smlouvu a nemusím mít žádnou pracovní smlouvu. Dále moc prosím o radu, jestli u jednatelské smlouvy musím dodržet minimální mzdu.
Díky za odpověď
Tereze