Re: Prosím - silniční daň přívěsný vozí
Myslím, že s platností to bylo jinak. SD se platila za vozidla (a přípojná vozidla), která byla v majetku. Pak začala platit novela zákona o dani silniční, podle které už platíte SD za vozidla, která jsou POUŽÍVÁNA k podnikání. Pokud tedy vozík nepoužíváte v přímé souvislosti s dosahováním příjmů, pak za něj SD platit nemusíte. S účinností novely asi bude muset pomoci někdo jiný. Mám pocit, že začala platit od ledna 2004, ale jistá si tím nejsem.
Re: Prosím - silniční daň přívěsný vozí
Díky. Vím, že od 1.5.2005 je tomu jinak, ale nevím jaká je sazba.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
25. 6. 2006 14:09
Prosím o pomoc. Podléhá také silniční dani nákladní přívěs /tzv. kárka/?
Můžete mi laskavě poradit? Máme v majetku dvě a za os. automobil připojujeme pouze jednu. Jak to bylo prosím v roce 2003,2004,2005 a nyní v roce 2006? Moc děkuji.