Re: Zaplatili 2x nám
Tak to jsem se překoukla,omlouvám se.V tom případě bych zkusila kontaktovat firmu - doporučený dopis,aby sdělili bankovní účet kam mohu odeslat přeplatek.Pokud by se dopis vrátil jako nedoručitelný,tak bych zaúčtovala 668 jako odpis závazku a jako přílohu bych založila vrácený dopis.
Re: Zaplatili 2x nám
Co znamená "firma údajně neexistuje"? Je vymazaná z obchodního rejstříku? Pokud je zapsaná v OR a vrátí se Vám dopis ze sídla zpět, zkusila bych ještě kontaktovat jednatele (společníka apod.). Teprve pak bych odepsala závazek do daňově uznatelných výnosů. Já bych účtovala 648 a v podrozvahové evidenci bych vedla tento závazek jako odepsaný (kdyby se Vám někdo po letech ozval).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
27. 6. 2006 9:12
Dobrý den, přebírám účetnictví a zjistila jsem že na účtě vnitřní zúčtování visi přeplatek k faktuře z roku 2002 - faktura byla tehdy zaplacena dvakrát. Co ted s tím? Firma údajně neexistuje, není komu vrátit... Díky za inspiraci