Re: jaký program?
Programů je mnoho, a tak určitě každý doporučí svůj oblíbený. Mám VELMI DOBROU zkušenost s Programem POHODA. Dá se libovolně dokupovat, rozšiřovat dle potřeby, jsou tam samozřejmě i mzdy. Tiskové sestavy, faktury, ... se dají exportovat do Ecxelu a libovolně upravovat, nebo převést do formátu k přímému odeslání mailem. Možností je tam spousta. Znám dost zkušených četních, které jsou s ním též spokojeny. Můžete si požádat o demo apod. Mrkněte na stránky www.stormware.cz
Re: jaký program?
>>Prosím o doporučení účetního a mzdového programu-
>>nová s.r.o. (stavební fa) s 8-15 zaměstnanci
>
>Programů je mnoho, a tak určitě každý doporučí svůj
>oblíbený. Mám VELMI DOBROU zkušenost s Programem POHODA.
>Dá se libovolně dokupovat, rozšiřovat dle potřeby,
>jsou tam samozřejmě i mzdy. Tiskové sestavy, faktury, ...
>se dají exportovat do Ecxelu a libovolně upravovat,
>nebo převést do formátu k přímému odeslání mailem.
>Možností je tam spousta. Znám dost zkušených četních, které
>jsou s ním též spokojeny. Můžete si požádat o demo
>apod. Mrkněte na stránky www.stormware.cz
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
27. 6. 2006 11:03
Prosím o doporučení účetního a mzdového programu- nová s.r.o. (stavební fa) s 8-15 zaměstnanci