Re: prohlášení k dani a student
V kolonce Na zdaňovací období napíšu např. 4/06, 7-8/06, 12/06
s datem je to horší je tam málo místa, ale dva by se tam mohly vejít, když tak si pomůžu další kolonkou s podpisem také tak. Podepsat by to měl v tom měsíci, kdy ho zaměstnáváte v našem případě v dubnu, červenci, prosinci
Slyšela jsem takový názor, že mezitím třeba někde podepsal na celý rok a potom nejsem krytá, když je u mě v dubnu a potom až o prázdninách dávám radši podepsat znovu, když podepíše a neměl by, tak je to jeho problém.
Ještě prosím: předpokládám, že vyplní odst. 1d) ..se soustavně připravuji na budoucí povolání a co vyplní v kolonce od-do?
Ještě k výše uvedenému, já ty studenty zaměstnávám většinou na jeden den - jedná se o nárazové akce. Takže někdy je potřebuji dva dny v měsíci, někdy vůbec atd.Není v tom nějaký problém?
Vyhovovalo by mi aby podepsali prohlášení na celý rok. Díky za odpověď
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
28. 6. 2006 12:47
Potřebuji poradit jak vyplnit prohlášení k daní pro studenta, kterého občas zaměstnám na DPP. Zatím mám zkušenost jenom s prohlášením pro zamstnance při HPP - tam se vyplňuje rok.
Jak je to u studenta, kterého zaměstnám např. 3x na DPP v různých měsících. S jakým datem musí být prohlášení podepsáno (měsíc před prvním nástupem?). Nějak se v tom plácám. Prosím poraďte. Díky