Re: DAŇOVÉ PŔIZNÁNÍ DzPO prosím o radu
Na rejstřík se zasílá rozvaha, výsledovka a příloha, nemusejí být potvrzené od FÚ, jen podepsané od odpovědné osoby za firmu. Posílám k tomu krátký průvodní dopis, ale to není povinné (žádáme o založení dokumentů zaslaných dle zákona... §... za firmu... , spisová značka...) Přiznání se na rejstřík nezasílá.
(PS: Předpokládám, že to přiznání k DPH v první větě je překlep a že se ptáte na DzPO :-)
Re: DAŇOVÉ PŔIZNÁNÍ DzPO prosím o radu
Ano, to byl překlep, takže to udělám jak radíte, pošlu do Ostravy neorazítkované od finančáku přílohu, výkaz zisků a rozvahu to vše 2x. Děkuji>>>Dobrý den, jsem úplný začátečník v podávání přiznání
>>>k
>>>DPH. Naše firma jde do červnového přiznání /což je
>>>zítra/ - vše mám již zpracované, teď mi jde ale o
>>>toto:
>>>vytiskla jsem si přiznání, přílohu, rozvahu a výkaz
>>>zisků a ztrát - toto si zanesu potvrdit na FÚ /tedy
>>>musím
>>>mít 2x vyhotoveno - jednou pro FÚ - jedno pro mě/.
>>>Vím, že se ale ještě zasílá rozvaha a výsledovka na
>>>Obchodní rejstřík do OStravy - jak toto provést -
>>>kolik
>>>kopií a čeho? Podle mého bych společně s přiznáním a
>>>výše
>>>jmenovanými formuláři měla ještě jednou vzít ve dvou
>>>vyhotoveních rozvahu, výsledovku a přílohu. Toto si
>>>také nechat potvrdit od FÚ a poté zaslat na Rejstřík
>>>do
>>>Ostravy??? Prosím poraďte. Nevím si rady. Děkuji.
>>
>>Na rejstřík se zasílá rozvaha, výsledovka a příloha,
>>nemusejí být potvrzené od FÚ, jen podepsané od
>>odpovědné osoby za firmu. Posílám k tomu krátký
>>průvodní
>>dopis, ale to není povinné (žádáme o založení
>>dokumentů
>>zaslaných dle zákona... §... za firmu... , spisová
>>značka...) Přiznání se na rejstřík nezasílá.
>>(PS: Předpokládám, že to přiznání k DPH v první větě
>>je překlep a že se ptáte na DzPO :-)
>
>PS: Ještě jsem zapomněla na zprávu o propojených
>osobách.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
29. 6. 2006 8:30
Dobrý den, jsem úplný začátečník v podávání přiznání k DPH. Naše firma jde do červnového přiznání /což je zítra/ - vše mám již zpracované, teď mi jde ale o toto: vytiskla jsem si přiznání, přílohu, rozvahu a výkaz zisků a ztrát - toto si zanesu potvrdit na FÚ /tedy musím mít 2x vyhotoveno - jednou pro FÚ - jedno pro mě/. Vím, že se ale ještě zasílá rozvaha a výsledovka na Obchodní rejstřík do OStravy - jak toto provést - kolik kopií a čeho? Podle mého bych společně s přiznáním a výše jmenovanými formuláři měla ještě jednou vzít ve dvou vyhotoveních rozvahu, výsledovku a přílohu. Toto si také nechat potvrdit od FÚ a poté zaslat na Rejstřík do Ostravy??? Prosím poraďte. Nevím si rady. Děkuji.