Re: Znovu "Zápočtový list"
>>Děkuji všem za včerejší odpovědi, dle odkazu na
>>příslušný zákon jsem se dozvěděla náležitosti. Není mi
>>ale
>>jasné, jak vypočítám délku zaměstnání, pokud by u nás
>>pracovala od 14.7.2000 do 16.7.2006 (potvrdím jí 6
>>roků
>>a 2 dny)? A pak ještě nevím za jaké období mám
>>potvrdit průměrný čistý výdělek. Jinak jsem volala na
>>OSSZ,
>>zda jí potvrdí pracovní neschopnost, když jsme malá
>>organizace a oni mi řekli, že pokud nebyla za
>>sledované
>>období v neschopnosti, tak to můžeme potvrdit sami.To
>>se prý týká i potvrzení na "Přídavky na děti".
>
>Ještě vlastně nevím, jakým způsobem vyplnit čerpání
>dovolené. V tomto roce měla nárok na poměrnou část 12,5
>dne. Tzn., že tam vypíši: Nárok na dovolenou 12,5 dne,
>z toho čerpáno 12,5 dne?Děkuji.
Re: Znovu "Zápočtový list"
Doba zaměstnání pro dovolenou ani nárok na dovolenou se už na ZL nevyplňuje - na ZL můžou být pouze údaje uvedené v § 3 108/1994 Sb. - viz včerejší diskuze. Pokud má nárok na 12.5 dne dovolené a nemá ji vybranou, tak musíte proplatit (pokud zam. nepožádá o převod k dalšímu zaměstnavateli). Výpočet čistého výdělku jsem popisovala asi tak v polovině měsíce - zalovte ve starších příspěvcích
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
30. 6. 2006 9:06
Děkuji všem za včerejší odpovědi, dle odkazu na příslušný zákon jsem se dozvěděla náležitosti. Není mi ale jasné, jak vypočítám délku zaměstnání, pokud by u nás pracovala od 14.7.2000 do 16.7.2006 (potvrdím jí 6 roků a 2 dny)? A pak ještě nevím za jaké období mám potvrdit průměrný čistý výdělek. Jinak jsem volala na OSSZ, zda jí potvrdí pracovní neschopnost, když jsme malá organizace a oni mi řekli, že pokud nebyla za sledované období v neschopnosti, tak to můžeme potvrdit sami.To se prý týká i potvrzení na "Přídavky na děti".