Re: firemní akce s ubytováním
Docela nechápu odpověď paní Barbory. Když mi zaměstnanec jede za klientem do Frankfurtu, tak nejen že účtuju diety, letenky, ale i ubytování do nákladů. Jestli tam ten zaměstnanec musel být, bylo to třeba školení zaměstnanců, tak je to dan. náklad.Mohla tam být třeba beseda s odběrateli, prostě obhájit se to dá. Jen si nechte tu fakturu opravit na firmu - je to lepší, ikdyž by asi stačilo i prohlášení od zamce, že je to na firmu.
Re: firemní akce s ubytováním
"firemní akci" jsem pochopila jako nějaký večírek pro zaměstnance, jinak je to pochopitelně jak píše p. Jana
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
4. 7. 2006 7:14
Mám přijatou fakturu za pobyt 22.6.-23.6.2006 v hotelu za zaměstnance, který se zúčastnil firemní akce. lze toto považovat jako daňové a lze uplatnit DPH ? díky