Re: kontrola nemocenské
ja bych tak kriticka nebyla, kdyz nevite o jaky pripad jde - co treba jeden priklad za vsechny - po operaci kyly vas doktor necha doma cely mesic, i kdyz by se uz dalo rici, ze jste fit, jen nesmite zvedat tezke veci (coz je napln vasi prace) - doktorka vam napise vychazky 4h denne a o vikendu drepite doma....
Samozrejme nemluvim o "pacientech" s rymickou a kaslickem ;)
K nemocenske : marodila jsem přes půl roku a nepřišli mě kontrolovat ani jednou - ale ono záleží, co máte za diagnózu. Chřipka na Silvestra je nápadná, pooperační případy fakt asi nekontrolují. Známý mi říkal, že ho kontrola onehdá navštívila a asi spal a našel od nich jen lístek ve schránce. Pak jim zavolal a žádný problém z toho neměl.
zkuste svoji doktorku pozadat o delsi vychazky, popr. neomezene; pokud treba chcete jet na vikend pryc, muze vam na ten vikend napsat, ze budete marodit na jine adrese nez bydlite .... vse zalezi na domluve a ochote doktorky (ta nase je teda extremne neochotna, takze se hajila tim, ze to napsat nemuze, ze by to bylo pro socialku napadne a sla by na kontrolu - na druhou stranu priteli rekla, at klidne na vikend odjede ...;)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
10. 7. 2006 18:41
Prosím,mám trochu zvláštní dotaz. Nemáte někdo zkušenosti s tím, jestli chodí kontroly na nemocenskou - myslím tím,jestli jsem v době nemocenské doma. Jakou oni mají pracovní dobu? Chodí i večer a o víkendech? Díky za vaše zkušenosti