Re: mzdy
uz jste se ptala nekolikrat, ze? Vsimla jsem si..... bohuzel v DE se neorientuju (co se tyce praktickeho vedeni) a Pohodu neznam..... par lidem jsem delala DE, ale ti toho vzdycky meli tak malo, ze jsem to delala rucne.... normalne bych prohnala pouze vyplatu pres penezni denik...
Re: mzdy
Nebojte se, on se vás někdo ujme. Já ovšem Pohodu taky neumím. Ten cesťák bych ani do závazků nedávala, zaúčtovala bych rovnou výdaj z pokladny a založila ho do výdajových pokladních dokladů. Já jesm sice mívala kolonku cestovné, ale ve svém důsledku to stejně padalo do provozní režie. Takže pohledejte v Pohodě něco podobného. V podstatě v DE musíte jenom rozlišit, co je daňově uznatelný výdaj a co není. Cestovné vašich zaměstnanců je.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
12. 7. 2006 8:10
Zaměstnanci dělali týden v měsíci pro jinou firmu, s tím, že měli na celý týden cesťák...Firmě jejich práci normálně fakturuji, ale zahrnuji cestovní příkaz nějak do mezd? částku co na cesťáku mají zpočítanou jsem jim vyplatila hned hotově.