Re: Úhrada faktury půjčkou společníka
*** Pokud je to za hotové, pak zaúčtujte přímo 5xx/21x, peníze mu dejte a nic nemusíte řešit půjčkou ***
Re: Úhrada faktury půjčkou společníka
:-))))) Vy jste zlatíčko, Blanko, já si tady půl hodiny lámu hlavu s tím, jestli jsem se vás nedotkla a jak to napravit a prohlásit se veřejně za blbce a vy to naštěstí berete v legraci - díky a omlouvám se za své tupé vyjadřování...Jana F.
Re: OT
Možná vás to při mé pověsti překvapilo, ale měla jsem najednou strach, že to vypadá, jako že se vytahuju :-) S tou řečí máte stoprocentní pravdu, člověk není nikdy dost opatrný :-) Fakt se tady dost učím, od vás, od Evy M. i dalších, co snad nikdy nešlápnou vedle a nikoho se nedotknou :-))) Jana F.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
12. 7. 2006 12:53
Dobrý den, společník mi donesl fakturu na opravu auta, že ji zaplatil hotově ze svého a chce to napsat jako půjčku firmě. Chci si potvrdit správnost svého účtování. Fakturu zaeviduju 511/321 a vystavím interní doklad s textem "úhrada faktury půjčkou společníka" a účtováním 321/365 ?Je to tak správně? Děkuji moc. Zuzka