Re: internetový prodej - názor
takoveto formulky jsou ve smlouvach, radech bezne ... abyste se vyhnula riziku, formulujte presne do smlouvy, co se mysli zmenou pen. kurzu (ty se meni kazdy den, definujte nejake %, pri jehoz prekroceni lze menit cenu), definujte i co znamena vyrazny narust inflace (%), a co se rozumi pod pojmem vyssi moc (prirodni katastrofy,...)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
13. 7. 2006 8:19
Vím, že to nepatří do této diskuze, ale chtěla bych názor nebo radu někoho jestli byste do toho šli.
Sháníme nějaký výrobek, který jsem objevila na netu, a který nám vyhovuje řešením a hlavně i cenově. Když jsem se spojila s majitelem, který toto vyrabí, dokonce nám vyjde vstříc a udělá ještě nějaké změny. Problém je, že nemám zkušenosti s tímto obchodem a mám strach, že nemusím vidět peníze a ani výrobek. Podle nákupního řádu, chce prodávající uhradit 50% ceny (což se mi zdá hodně). Ptala jsem se v obchodech , všude požadují zálohu, ale ne v takové výši. Dále mi zarazilo podle jeho nákup.řádu věta, že si vyhrazuje právo změny ceny v případě změny peněžních kurzů, při výrazném nárůstu inflace a dále u dodacích podmínek ,že dodací lhůta bude prodloužena, jestliže zpoždění je způsobeno vyšší mocí. Na stránkách mají uvedené i IČO, ale i přesto má někdo nějaké zkušenosti s takovýmto obchodem a jestli mi může poradit, jak třeba ještě ošetřit kupní smlouvu, aby cena a dodací podmínky byly takové jaké jsme si dohodli.
Moc děkuji za názory.