Re: Prosím o pomoc s exekucí - spěchá
Pracuji jako mzdová účetní ve velké firmě a srážek nám chodí spousty. Mám zkušenost, že pokud se jedná o přednostní pohledávku, bývá to tam výslovně uvedeno, tak buďte klidná. A výši máte vypočtenou správně.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
13. 7. 2006 9:28
Dobrý den, ještě jednou prosím o pomoc se srážkami ze mzdy. Zaměstnanci přišel od soudního exekutora exekuční příkaz (oprávněným je banka). Můžete mi prosím někdo poradit zda se jedná o přednostní nebo nepřednostní srážku a jaká bude její výše při čisté mzdě 9.510 Kč? Zaměstnanec je svobodný, bezdětný. Žádné jiné srážky ze mzdy nemá. Myslím že jde o nepřednostní srážku ve výši 2.349 ale nejsem si jistá. Děkuji