Re: dvanáctihodinová směna
Děkuji.
Ještě bych měl jeden dotaz. Zaměstnanci pracují 5 dní (á 12 hod.)a 5 dní mají volno Můj návrh na krátký a dlouhý týden jim nevyhovuje. Teď by chtěli pracovat dokonce 7 dní (á 12 hod) vcelku a 7 dní mít volno.
Podle mě to ZP neumožňuje. Máte někdo zkušenosti jak by se to dalo provést ?
Re: dvanáctihodinová směna
Tady nějaké "oficiální" řešení asi nebude možné, nebyl by splněn odpočinek v týdnu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
13. 7. 2006 9:38
Ahojky, opět mě napadlo, že mám asi problém. Zaměstnanci pracují ve dvanáctihodinových směnách. Zač. prac. doby 10:00 hod. a končí 22:30 hod. (mají jednu přestávku). Je to tak správně? Nebo by měli končit už ve 22:00 hod? A to znamená, že by pracovali pouze 11,5 hodiny + 1/2 hod. přestávka. Prosím poraďte. Díky