Re: Provozovna
aktuální byste měl mít jen pokladnu a deník tržeb, jinak můžete účtovat klidně tak jak píšete, 1x měsíčně. a zkuste si u každé provozovny zvolit jinou číselnou řadu nebo označení faktur (např. FVA, FVB, nebo u jedné začít 1, u druhé 100). sw vám vynachválí každý ten, co sám používá. takže - na více provozoven je ideální účto. jde rozlišit podle mnoha kriterií, nejen provozoven.
Re: Provozovna
OK děkuji. Mno a ještě bych se chtěl zeptat nešlo by aby si každá provozovna vedla "svoje účetnictví" a na konci roku se to skonsolidovalo??? Udělat konsolidovanou účetní závěrku. Nebo to jde pouze u různých společností (obchodní jméno různé) a mají nějící nějakou kapitálovou účast?
Děkuji a hezky zbytek neděle :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
16. 7. 2006 13:30
Dobrý den,
Pokud mám 2 provozovny jak zpracovávám účetní doklady??? Musím je např převážet nebo lze provést zaúčtování 1x za týden(měsíc). Máte s tím někdo nějaké zkušenosti??? Mno a poraďte pokud používám ke zpracování software tedy při vystavení faktury se mi hned zaúčtuje tak jak to udělat u druhé provozovny? Přece účtovat to ručně je nepraktické... Jaký software je na to ideální? Děkuji za rady a postřehy a zkušenosti.
Mějte se a hezky den :-)