Re: IC DIC
Pokud jste FO tak vaše DIČ bude CZvaše rodné číslo. Pokud jste právnická osoba tak je DIČ shodné s IČ.
S uváděním na dokladech bych počkala až obdržíte doklad o registraci k plátce DPH , kde bude uveden datum od kterého jste se stal plátce. Pokud FÚ doposud Vám to nevystavil, raději bych se informovala proč? Můžete mít např. chybně vyplněnou přihlášku .
Já mám většinou u svých klientů vyřízenou přihlášku do 14ti dnů.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
17. 7. 2006 8:17
Dobry den,chtel bych se zeptat zda kdyz mam pridelene IC a potrebuji uvadet sve dico ktere mi FÚ po 20ti dnech nepridelil myslite ze ho muzu uvadet automaticky jako IC a pred to dat cz napr IC: xxxxxxxx Dic CZxxxxxxxx dik moc za radu:))jelikoz FÚ se k vyrizeni prihlasky o registraci moc nechce..