Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
18. 7. 2006 15:37
Nevím, jestli si někdo dáváte tu práci nechat si vracet dph z eu, zajímalo by mne, jestli může paní na fú podepsat papír, kde je jen napsáno: název firmy, dič, adresa a předměty podnikání. Paní nám sdělila, že takový doklad může podepsat jen ředitelka. A pak ještě, jestli to může podepsat, ikdyž je to v cizím jazyce. Příjde mi to podivné, když všechny státy mají stejný formulář, aby se to muselo překládat. A pak bych se chtěla zeptat toho,. kdo si s tím jako já dali tu práci, jak dlouho to asi tak trvá, než pošlou peníze na účet zpátky. Jedná se konkrétně o NSR a Rakousko.