Re: jak dlouho mohu být se svým autem v
Z časového hlediska o ničem takovém nevím (jen způsobilost k provozu na jejich komunikacích atd). Spíš se podívejte, jestli na tu dobu, po kterou nebudete v ČR, není možné nějak suspendovat povinné ručení - nejsem si jistý, zda existuje dohoda, podle které zde sjednaná odpovědnost platí i tam. Pokud ne, musel byste se jednorázově pojistit venku. Obdobně havarijní.
Hodně štěstí při jízdě vlevo - já tam byl jen pár dní a stačilo...
Pojištění odpovědnosti platí na základě jediného pojistného na území všech členských států Evropské unie nebo jiného státu tvořícího Evropský hospodářský prostor a dalších států uvedených v seznamu států, který stanoví Ministerstvo financí vyhláškou.
Takže Vám stačí i pro Anglii.
... což jsem mohl zjistit, kdybych se podíval do své pojistné smlouvy :-)) - díky.
Nevíte, jak je to s havarijním (já ho ke své popelnici nemám)?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
19. 7. 2006 13:16
Dobrý den,
vyjíždím do Anglie cca na 9 měsíců svým vlastním vozidlem. Je nějaké povolení na vozidlo, že tam budu 9 měsíců (mimo pracovního), nebo je to jedno ?
Děkuji