Re: Je nutne toto /dobropis / vubec ucot
Omlouvam se za preklep. uctovat
>Dobry den, mam na vas dotaz. Pri vedeni DE jsem dostal
>fakturu na 162 000,- datum uskutec. zd. plneni
>29.5.06 nesouhlasil jsem s ni, protoze byla vyssi o 40 000 a
>reklamoval u dodavatele. Ten se omluvil za chybu a
>poslal dobropis na stejnou castku 30.6.06 Penize nebyly
>prevedeny ani jednou stranou jedna se jen o faktury.
>Spravna castka me prisla az ted v cervenci a zaplatil
>jsem ji. Muzete me poradit jestli vubec davat do
>ucetnictvi a DPH tu spatnou fakturu a dobropis?
Re: Je nutne toto /dobropis / vubec ucot
Také bych to neevidovala, ovšem ani nezahazovala. Přišila bych obojí k té správné faktuře. Protistrana může mít např. kontrolu na DPH, dobropis FÚ zaujme a přijdou se podívat k vám, jestli o tom dobropisu něco víte.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
19. 7. 2006 13:26
Dobry den, mam na vas dotaz. Pri vedeni DE jsem dostal fakturu na 162 000,- datum uskutec. zd. plneni 29.5.06 nesouhlasil jsem s ni, protoze byla vyssi o 40 000 a reklamoval u dodavatele. Ten se omluvil za chybu a poslal dobropis na stejnou castku 30.6.06 Penize nebyly prevedeny ani jednou stranou jedna se jen o faktury. Spravna castka me prisla az ted v cervenci a zaplatil jsem ji. Muzete me poradit jestli vubec davat do ucetnictvi a DPH tu spatnou fakturu a dobropis?