Re: prosím pani bdm
*** Rozsudek bude určitě stačit, k tomu přiložte ten výpočet úroků (taky předpokládám, že je roční). A úroky z prodlení jsou sice nákladem ale daňovým až při zaplacení (§24/2/zi) - ale to určitě víte. Dobře to dopadne, uvidíte - každý jen trošku rozumný člověk ocení snahu platit :-) ***
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
19. 7. 2006 13:45
včera jsem měla dotaz ohledně exekuce,nějak to dopadne peníze nejsou všechno(no pravda utěšuji se tím) a děkuji za podporuPotřebovala bych poradit se zaúčtováním tohoto soudního příkazu.Půjčila jsem si část peněz jako fyzická osoba, peníze vložila na účet firmy(s.r.o.) přidala k tomu co na účtě bylo a poslala příkazem(jsou to asi 2/3 celkové částky).Sama musím ještě spočítat úroky,mají to být 2% do doby zaplacení.Myslí se tím doufám roční.Stačí mi do účetnictví jako doklad tento rozsudek?Moc děkuji i jiným za případnou radu