Dobrý den,
podrobněji v dnešním článku: http://www.podnikatel.cz/clanky/reklamace-obcansky-nebo-obchodni-zakonik/
Dagmar Kučerová ;)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
15. 10. 2010 14:00
Dobrý den, jsem prodejce výpočetní techniky a měla bych dotaz ohledně reklamací (mezi mnou a dodavatelem)
1. Např. prodám počítač a v rámci tohoto prodeje ho dodáme a nainstalujeme u zákazníka zdarma. Pokud dojde k reklamaci, je poviností kupujícího výrobek dovést na prodejnu (máme kamenný obchod)? Pokud požádá o odvoz můžeme tento účtovat ?
2. Pokud reklamuji zboží u dodavatele, a ikdyž mi zboží vymění, záruka mi zůstává původní. U zákazníka řeším některé reklamace výměnou za jiné (týká se to např. zařízení na příjem internetu,apod.) , můžu také ponechat původní záruku ? Protože pak samozřejmě dochází k tomu, že výměnou za reklamaci dám zákazníkovi nové zařízení a z reklamace mi dojde zboží (ikdyž je nové) se zkrácenou zárukou.
3. Zařízení jsem reklamovala u dodavatele. Na dobu, po kterou bylo zařízení v opravě se mi prodloužila záruka, ale na konci této prodloužené záruky se mi opět zařízení pokazilo. Dodavatel ho opravil, a poslal zpět více meně "po záruce". Existuje v tomto případě nějaká zákonná lhůta, po kterou je zboží můžu ještě reklamovat ? Jednen z mých dodavatelů mi na zboží dává záruku dle původního dokladu, ale minimálně 6 měsíců. Což znamená, že bych ještě v předchozím případě reklamaci mohla ještě půl roku uplatnit.
Děkuji za odpověď a prosím o poslání odkazu, kde je toto uzákoněno.
S pozdravem Tesaříková