Re: Snížení zisku
*** Proč by? Pokud je to jednorázovka, pak není potřeba žádná živnost - tudíž nemůže být podnikáním - ani tím neoprávněným :-)))) ***
Re: Snížení zisku
Jedině ta jednorázovka, to souhlasím. Jen mě tak napadlo, že toho nějak málo využíváme a pořád se sepisujeme s těmi DPP, odvádíme z nich daň a pak nám do toho ještě šťourají kontroly. Taky by si tak mohl společník snižovat ten stav pokladny, jak tady o tom byla debata. Zapojit členy rodiny, taková spolupracující osoba aplikovaná na s.r.o. :-) Jana F.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
24. 7. 2006 12:30
Potřebuji snížit zisk. Je možné vystavit fakturu na úklid podle § 10 odst.3 a. příjmy z příležitostných činností, která není provozována podnikatelem, ale nechci nikoho zaměstat. Pokud faktura nepřesáhne 20000,- Kč, dotyčný nebude muset příjem danit? A nenapadne mi to sociálka? Dík Sylvie.