Re: Mateřská dovolená -rozhodné období..
Proplacenou dovolenou bych jako rozhodný příjem nebrala. Ale vedlejší otázka - jakou dovolenou jste jí propláceli? Proplácet se může jen ta část nad 4 týdny, jinak lze proplácet pouze při ukončení prac. poměru. Ale jinak tak, jak píšete.
Tenkrát se ještě proplácela dovolená...bylo to v roce 2003. Ona totiž už byla 3 roky s dítětem doma. V dobnu bylo dítěti 3 roky, nechtěla nastoupit, tak jsme na dohodu ukončili pr.lpoměr. Nástup na MD 17.7. - RO 12 kal.měsíců.Tam nic,tak každé 3 měsíce dozadu...Je tam jen proplacená nevybraná dovolená , ale už jsem si vyčetla, že tam nejsou odpr.dny, tak musím ještě dál... Děkuji.
Psala jste, že jí byla dovolená proplacena v 1/2006, ne v roce 2003. Dovolená se neproplácí od října 2004. Ale jak píšete - není odpracovaný den, takže jít ž do tříměsíčního období, kde odpracovaná doba a příjem bude.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
25. 7. 2006 10:08
Prosím,poraďte..Se zaměstnankyně jsme na dohodu ukončili pr.poměr v 4/06, protože nechtěla nastoupit po 3 letech doma s 1.dítětem do práce...V ochranné lhůtě si zažádala o mateřskou dovolenou.Na to má právo.Jde mi o rozhodné období... Nástup na MD 7/2006-RO 7/2005-6/2006.Nemá žádné příjmy, tak počítám vždy o 3 měsíce dozadu...V 1/2006 měla proplacenou nevybranou dovolenou, jinak všechny kalendářní dny dávky...myslím se, že s tím počítat nemůžu, protože nemám odrp. dny,je to tak?Další příjmy jsou až v 7/02-9/02...Je to tak?