Re: smlouva na stolní fotbal
četl, díky moc za Váš názor. Nejprve ale musím vyrobit první fotbal (pro sebe domů), vychytat na něm chyby a potom ho nabízet po hospodách v rámci průzkumu trhu. Nebudu přece chodit po hospodách a ptát se s prázdnýma rukama. A mezitím než ho postavím, můžu přece zjišťovat ostatní věci, ne?:-) No a nevíte teda kde nějakou takovou smlouvu seženu? Díky
Sice je dobre, ze se ptate dopredu, ale taky jsem Vam psal, ze zalezi na dobre smlouve, kterou ale musite zaplatit u dobreho pravnika, usetri Vam to pozdeji mnoho starosti.
Ono dneska neni jen podnikani = prijem penez, dnes se musite sakra ohanet, aby Vam neco zbylo do vlastni kapsy. :-(
nejspis se bude jednat o nejaky typ najemni smlouvy, kde bude specifikovano co pronajimate, na jak dlouho a jakou cast trzeb budete platit najemci, definovan servis apod.... Souhlasim s Karlem, je to spis na pravnika - v takovych smlouvach je treba osetrit spoustu veci, ktere se treba ani nestanou ale v pripade kdy ano, tak pak byva tezke dohadovani - napr. odpovednost za poskozeni apod.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
25. 7. 2006 20:16
Chtěl bych dávat stolní fotbaly do hospod a platit provozovateli hospody provize a nemůžu nikde najít jak by měla vypadat smlouva mezi mnou a provozovatelem hospody. Poradíte mi? Díky.