Re: Povinnosti zaměstnavatele
tady článek:
http://www.bozpinfo.cz/rady/otazky_odpovedi/ochrana_pred_riziky/teplota_kancelar060726.html
no souhlas no... jak se to vezme - asi bych nebyla s rozhodovanim tak rychle hotova, kdyz nevime, jake podminky tam panuji ....
Cetla jsem tu v jedne odpovedi, za na pracovisti (mysleno kancelar) nesmi byt teplota vyssi nez 28 stupnu, pokud je, je to prekazka v praci na strane zam-tele. Kazdopadne si dejte do vyhledavace nejaky vhodny vyraz (pracovni podminky, teplota apod.), v poslednich dnech se to tu hojne diskutuje - najdete i cislo vyhlasky tento problem upravujici....
>>>>>Chtěla jsem se zeptat pokud je takovéto počasí, jaký
>>>>>povinnosti má zaměstnavatel, pokud v kanceláři nemáme
>>>>>ani klimatizaci. děkuju
>>>>
>>>>Zadne :-) budte rada, ze mate zamestnani :-)))
>>>>
>>>>JInak vy mate klimatizaci doma? Nemáte? a to manzela
>>>>nehonite?
>>>>
>>>>Nic ve zlem, ale musel jsem.
>>>
>>>
>>>Tak tohle mohl psát jedině někdo, kdo je sám
>>>zaměstnavatel!!!!!!!!!!!!!
>>
>>Ano jsem zamestnavatel a co ma byt? Jsem snad Vase
>>opatrovnice?
>>Sam tu sedim v horku a taky nervu. Precte si clanek z
>>BOZP.
>>JInak Vy mate klimatizaci doma?
Mse - tak to me nenapadlo :-)
Piti tu mame stojany s vodou
klimosku shanim, ale jsou vyprodane.
Jinak kdyz zamestnanec honi zamestnavatele, tak by meli zamestnavatele honit FU a pozadovat nahradu ze nemuzou v tom horku podnikat :-)) Aby to bylo spravedlive.
>
>Můj zaměstnavatel je charakter. Vody sice nekupuje,
>ale půjčil mi
>takový vandlík, abych si mohl dát nohy do studené
>vody.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
26. 7. 2006 8:52
Chtěla jsem se zeptat pokud je takovéto počasí, jaký povinnosti má zaměstnavatel, pokud v kanceláři nemáme ani klimatizaci. děkuju