Re: Pracovní poměr od 1.8.2006-31.12.200
Pracovní poměr lez sjednat od 1. 8. 2006 do 31. 7. 2008, déle jen pokud to máte domluveno s odbory a stanoveno v předpisech., např. studenti,výzkumné záměry atd. Nebo pokud je to za nemoc, mateřskou a rodičovskou dovolenou. Z vašich údajů se to nedá posoudit.
Re: Pracovní poměr od 1.8.2006-31.12.200
>Díky za reakci. Je to 55 leta paní na místo účetní. Je to vyřizováno přes pracovní úřad, protože se na to místo dostanou dotace.
>Může být pracovní poměr založený na dobu určitou k
>>1.8.2006 uzavřen do 31.12.2009? Jedná se mi o to, že
>>je
>>to více jak 2 roky a ted nevím, zda se na to vztahu
>>dle
>>zákoníku práce, že se pracovní poměr nesmí
>>prodlužovat
>>na delší dobu než 2 roky.
>>Nebo zda v tomto případě to nevadí.
>>děkuji předem
>
>Pracovní poměr lez sjednat od 1. 8. 2006 do 31. 7.
>2008, déle jen pokud to máte domluveno s odbory a
>stanoveno v předpisech., např. studenti,výzkumné záměry atd.
>Nebo pokud je to za nemoc, mateřskou a rodičovskou
>dovolenou. Z vašich údajů se to nedá posoudit.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
27. 7. 2006 11:09
Může být pracovní poměr založený na dobu určitou k 1.8.2006 uzavřen do 31.12.2009? Jedná se mi o to, že je to více jak 2 roky a ted nevím, zda se na to vztahu dle zákoníku práce, že se pracovní poměr nesmí prodlužovat na delší dobu než 2 roky.
Nebo zda v tomto případě to nevadí.
děkuji předem