Re: přidaná hodnota
*** Ano, tam se Vám dostává součet dvou zisků: tržby za zboží mínus náklady na zboží a výkony mínus výkonová spotřeba ***
Když jsem jim poslal výsledky z výsledovky tak to bylo 1,6mil. a ted vyplňuji předepsaný report a tam je jen obrat prodeje a náklady na nákup surovin a další náklady (mzdy atd.) a je to o milion míň, není tam kolonka na přidanou hodnotu:(, co mám dělat, budou si myslet, že jsem si předtím vymýšlel...Paní bdm, moc děkui za rady..
Dělám reporty do Německa. Některé kolonky jsou jiné, např. náklady jinak roztříděné než v naší výsledovce, ale konečný výsledek hospodaření mi vychází stejný!
Tou přidanou hodnotou se nezneklidňujte, vyplňte report ve všech kolonkách a snažte se dojít ke stejnému konečnému výsledku jako máte v české výsledovce (mezivýsledky mohou být jiné). Chce to napoprvé si s tím trochu pohrát, eventuelně se jich klidně zejptejte, když si nejste jistý, co přesně v některé kolonce chtějí. Třídí to prostě jinak a je lepší si to hned na začástku vyjasnit.
Kdybyste chtěl ještě něco konkrétního, napište.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
27. 7. 2006 11:10
Dobrý den,
co znamená ve výsledovce přidaná hodnota? Dík za radu..