Re: Co musí s.r.o... - podpisové vzory
Teď jsem si v tom Obch. Z vyčetla toto:
"Do sbírky listin se dále ukládají podpisové vzory osob zapsaných jako osoby oprávněné jednat jménem právnické osoby."
Tzn. že když má z některý ze zaměstnanců oprávnění podepisovat objednávky, tak tam musíme poslat jeho podpisový vzor?
My jsme neposlali ani vzor společníka (pokud tam tedy už nějakých pár let neleží.
Re: Co musí s.r.o. - obchodní věstník
Ještě jeden dotaz: potřebuji zjistit, jestli máme povinnosti zvěřejnit závěrku i jinde, než v obch. rejstříku - sbírce listin.
Konkrétně zajistit zvěřejnění v obchodním věstníku. Dle zákona o účetnictví jsem pochopila, že pakliže jsem s.r.o., která nemá povinný audit, tak ve věstníku závěrku publikovat nemusíme. Prosím, chápu to dobře? Jinak mi máme závěrku auditovanou i když to nění povinné.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
27. 7. 2006 12:19
Jaké dokumenty musí s.r.o. zasílat do sbírky listin?
My tam dáváme účetní závěrky a rozhodnutí valných hromad, dál změny společenské smlouvy. Co je povinné jim dávat?
Předem díky