Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
31. 7. 2006 9:13
Prosím o sdělení, v jakém případě může ínvestor stavby - RWE TRANSGAS bez mého souhlasu zřídit věcné břemeno na mém pozemku, když se jedná o výstavbu trasy plynovodu? Kdy mě může pozemek vyvlastnit na základě zákona 458/2000 sb., zároven prosím o sdělení, kdy mohou uplatnovat tvrzení, že nesošlo k dohodě s majitelem pozemku. Jestli j to možné i v případě, že já dám požadavek v Kč na jednorázové vyrovnání za zřízení břemene a Trangas to odmítne at už z dovoů výše náhrady atp.
V původně zaslané smlouvě nebylo ani uvedeno o jaké m2 pozemku se jedná, ani způsob výpočtu výše n áhrady.