Re: Mateřská dovolená a čerpání dovolené
Dovolená se proplácí pouze při skončení pracovního poměru. Takže až skončíte MD, vyberete si dovolenou a potom nastoupíte na rodičovskou. MD se vůči dovolené počítá jako odpracovaná doba, takže za ni máte nárok na poměrnou část dovolené.
Re: Mateřská dovolená a čerpání dovolené
Musíte začít čerpat řádnou dovolenou z r. 2006 od 4.3. /při tom můžete pobírat rodičovský příspěvek/ a následně čerpat dovolenou za r. 2007, čerpáním dovolené a před tím MD těch 60 dní splníte a máte nárok na celou dovolenou r. 2007. Ale musíte zbytek z r. 2006 a celou za rok 2007 vyčerpat a pak nastoupit na rodičovskou dovolenou.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
31. 7. 2006 10:30
dobrý den,
chtěla bych se ujistit, v případě, že 20.8.2006 nastupuji na mateřskou dovolenou a zhruba 3.3.2007 končím MD, nastupuji na RD - za rok 2006 mi zbývá ještě 13 dní dovolené, které dostanu proplaceny ihned po MD (protože si žažádám o následné propl.dov.po ukončení MD). Ted se mi jedná, ale o dovolenou za rok 2007 zda mám nárok na celou dovolenou, což je 20 dní nebo pouze za leden a únor 3,5 dne dovolené.
Děkuji moc za radu