Re: Absence a zápočtový list
Taky zdravím,králíci šlapou :-), jak je na severní Moravě ?
Re: Absence a zápočtový list
děs a hrůza - mám pořád kancl plný papírů,pořád mi ty kupy nemizí a když mám pocit,že jo,donesou další - takže jen šustím,šustím ....mezi tím samá kontrola - navíc Ispektorát bezpežnosti práce - před měsícem,dnes opět...no prostě je to pořád horší - nikde na úřadech nich nefunguje - spol.zdanění manželů - dnes jsou tu zas,že neumí kontaktní místa načíst - že potřebují další potvrzení,fotokopie...že já se nenechala zaměstnat ve státní správě...no prostě blázinec a nevypadá to na to,že to brzy skončí,dovolenou měl majitel - já zatím ne a ani to letos zase nevypadá...prostě život normální účetní v nenormálním světě..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
31. 7. 2006 14:59
Zaměstnavatel nesouhlasil se žádostí o výpověd dohodou k 31.05.2006. Od 24.05. prestal chodit zaměstnanec do práce. Zaměstnavatel mu dal až do dnešního dne "A", co se týká zdrav.pojištění je mi vše jasné, jen nevím co napsat do ZL, uvádí se absence a když ano jakou formou prosím? Děkuji