Re: Platba zdrav.pojištění
Starý ministr na to asi pořádně šlápl, teď si mne VZP vyhmátla a poslala dopis proti promlčení závazku - penále za takovéto prostoje mezi jednotl.zaměstnáními - vtip je v tom,že jsem to před pár lety doplatil a daná úřednice tvrdila, ať ty penále nechám být, vypsala mi složenku jenom na ta chybějící pojištění. Nevím jestli to byly více jak měsíce, ale šlo jen o týdny. 5x penále za 12 let cca 2500Kč. astala vista
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
31. 7. 2006 20:30
Zaměstnanec ukončil prac.poměr 15.7.2006 a u nového zaměstnavatele nastoupil až 22.7. Musí za dobu 16.7. - 21.7. kdy nikde nepracoval ani nebyl evidován na ÚP zaplatit sám zdravotní pojištění ?