Re: ještě jednou so-ne přípl.směnný prov
já vím, že jsou nad rámec,taky jsem psala, že je fy vyplácí, ale když ty směny připadnou tak jak připadnou ,,, ?
zkusím se podívat do diskuze na svátek - můžete mi říct, jakým vládním nařízením je stanoven příplatek za noční ? v ZO 1/1992 jsem si jen pod § 7 výše je stanovena NV - kterým prosím vás ?
Re: ještě jednou so-ne přípl.směnný prov
Již jsem odpovídal dole, odpovím ještě jednou. Myslím si, že pokud vládní nařízení říká, že den pracovního klidu (sobota) začíná až hodinou kdy začíná první směna v týdnu, tak je to jasné. Ve směnném provozu začíná sobota až v 6 nebo 7 ráno (podle toho, kdy je střídání), tudíž do soboty do rána je pořád pátek. (Myslím z hlediska nároků).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
3. 8. 2006 14:04
moc prosím o radu-pokud ve fy je vyplácen sobotní a nedělní příplatek, mají nárok v nepřetržitém provozu zaměstnanci nárok, pokud jim vyjde směna noční na, resp.začínají noční v:
pátek - nemají
sobota - mají
neděle-mají
anebo v pátek mají,ale jen ty hodiny, které se "překulí" do soboty?
To samé když vyjde svátek, např. svátek je v neděli a nastupuje noční směnu v neděli a má 11 hodin - má nárok na příplatek za práci ve svátek celých 11 hodin nebo jen 5,5 hodiny-tj. v neděli od 18,00 do 24.00 ??
moc vás prosím o radu
nikde se nemůžu dopátrat nějakého výsledku