Re: Stravenky (ceniny) v mínusu
Zkoušela jste to v praxi? Dopředu dát stravenky a pak ať je vrátí, když byli celý den u lékaře apod. Zbytečné počítání a práce navíc a nebezpečí, že třeba když je ve zkušebce ty stravenky z něj nedostanu.
Re: Stravenky (ceniny) v mínusu
Asi čtyři roky jsem dávala stravenky dopředu, to jsem si mohla dovolit, protože naše firma měla málo zaměstnanců. Ale odpočítávat nemoci, dovolené, cesťáky a další je opravdu pakárna. To lze dělat u malé firmy. Minulý rok jsem to změnila a začala dávat na konci měsíce a opravdu tento systém je lepší, bezpečnější a dohledatelnější. Ale pravda je, že člověk musí pamatovat na konci roku nato, aby bylo nakoupeno dostatek stravenek.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
3. 8. 2006 14:44
Dobrý den,
nevím si rady a potřebovala bych poradit. Máme hosp. rok od 1.4. do 31.3. a na konci března se mi stalo, že jsem už neměla zakoupený dostatečný počet stravenek, a tak jsem některým zaměstnancům dala stravenky (za měsíc březen) až v dubnu. Teď bych chtěla zaúčtovat tyto stravenky do nákladů a předpokládám, že by měly patřit do března, jenže tím by se mi stalo, že se dostanu na ceninách do mínusu, což nelze. Můžete mi někdo poradit, jak to zaúčtovat?