Re: zdr.postižení a dálnič.známka zdarma
Toto jsem našel v jiném fóru na internetu
Nemám dotaz ale informaci pro všechny cestovatele.Mam syna ZTP/P a informaval jsem se přesně na UAMK jak je to s výhodami ve státech unie.Co se týče parkování - je možno využívat vyhrazená místa, slevy -jak již zde bylo zodpovězeno.Ale pozor!Úlevy od dálničních poplatků -např.Rakouská známka či Italské poplatky se týkají pouze postižených osob, trvale žijících v danném státě.Takže Český občan ZTP/P cestující na dovolenou musí platit Rakouskou dálniční známku.
S pozdravem
Ondra
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
4. 8. 2006 0:58
Zdravím Vás,nevíte někdo, jsem zdravotně postižený a mám zadarmo dálniční známku ČR (nemusím ji mít) ale nevíte,zda to platí i pro Rakousko?Máte s tím někdo zkušenosti nebo nevíte kde to zjistit??? Děkuji všem za názory!!!