Re: prosím o radu
Podle mě to vypadá, že fa Dřevěný svět přešla na Joiner Service s.r.o. a ještě používá staré paragony. Zjistěte si telefonicky, jak to je, ale pokud není v obchodním rejstříku, do účetnictví bych to nedávala.
Re: prosím o radu
jasně, proto bych do účetnictví doklad s firmou dřevěný svět nedával, případně si došel za tím, kdo mi ho vystavil s dotazem, zda se jednalo o omyl a opraví, nebo co to mělo znamenat.
(třeba má prodejnu s tímto názvem a nepovažoval za nutné opatřit doklad jménem dodavatele, když zákazník nic nenamítal, co já vím..),
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
4. 8. 2006 13:53
Moc vás prosím o radu: mám 2 paragony od fy Dřevěný svět a Joiner Service s. r. o., problém je v tom, že obě firmy mají stejné IČ i DIČ. V obchodním rejstříku jsem našla pouze Joiner Service. Mohu oba paragony dát do účetnictví? Co s tím?
Předem děkuji za odpověď.