Re: autobazary
mě nedávno šokovaly praktiky jednoho autobazaru, ale doufám, že to byla opravdu pouze výjimka:
autozastavárna přijme auto do zástavy, vyplní s klientem zástavní smlouvu a poskytnutí zástavy podmiňují podepsáním smlouvy o zprostředkování s bazarem (samozřejmě spřízněným s autozastavárnou). a koukal byste, kolik lidí na to přistoupilo!
Mily pane,
sdruzeni SOVA je pouze zasterka nejhorsiho bazaru v ČR a to AAAcek.
Kazdy bazar je supak pouze AAA maji kvalitni proverene vozy a blablabla.
Proste je to jen zastinena reklama,asi jako kdyz meli drive (mozna i nyni to nevim) clanek placene reklamy v Denicich Bohemia - Radime s auty nebo tka nejak
a vzdy tam bylo musite do AAA to je jediny slusny prodejce atd
a ted si najdete na netu zazitky lidi kteri tam koupili auto a co zazili (napr 19 mladik mel po koupi kvalitniho provereneho vozu hned autnehodu kdy mu upadla naprava na dalnici atd atd)
O bazarech neco vim takze sdruzeni SOVA je pouze zasterka toho nejhorsiho a to co se tam resi je vetsinou stejne z problemu vznniklych u nich.
Vaše tvrzení nemůžu ani potvrdit, ani vyloučit, i když přiznávám, že rozhodně nezní nepravděpodobně a že taková forma promotion je naprosto běžná. Snad byste vy sám byl schopen/ochoten to dokázat? I když na tom nezáleží - na věci to nic nemění.
Na praktiky AAA mne odkazovat nemusíte - na svém webu jsem jich zveřejnil pěkných pár a sám mám s touto firmou své zkušnosti.
Pokud jde o vaše tvrzení, že o bazarech něco víte: připojte se tedy prosím a podělte se s námi o své poznatky.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
6. 8. 2006 10:26
Kdysi jsem tu slíbil prezentaci sbírky triků, které na vás zkouší bazaristi. Na dokumentu pilně pracuji (už asi 6 piv); zatím koukněte na stránky Sdružení na ochranu vlastníků automobilů - SOVA (http://www.sdruzeni-sova.cz/). Zde najdete pár rad a tipů.
Pro Elén: nechápejte to jako prosím provokaci, ale nechtěla byste se připojit? Určitě o tom víte své (nebudu to samozřejmě brát tak, že to tak chodí u vás) - myslím to vážně. Event. na soukromý mail.