Re: Doklad o výši ročního příjmu /2005
V tabulce D1 se příjem už znovu nepotvrzuje. Pokud u Vás pracoval v roce 2004, napíše se vratka daně /roč.vyúčt./ za rok 2004 vyplacená v roce 2005. Pokud jste velká organizace i nemocenské dávky.Na přední straně se zatrhne, že si podal daň.přiznání a oni si to zjistí už sami.
Tak mi to bylo řečeno na sociálce.
Re: Doklad o výši ročního příjmu /2005
Já jsem všem normálně potvrdila i příjem i nemocenskou, nedívala jsem se jestli si dělali DP sami. Můžu z toho mít nějaký problém? Myslím, že je povinností zaměstnance zatrhnout si na formuláři, že si podával DP.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
9. 8. 2006 9:08
- pro přídavek na dítě
Zaměstanec si sám podával přiznání k dani z příjmu fyz.osob, to zaškrtnul
/v odd. B/ a tiskopis mi donesl k vyplnění. Neměl jiný příjem, než který jsem mu potvrzovala v únoru pro FÚ. Mám vyplnit znovu příjem ze závislé čin. do odd. D1 nebo si to
sami zjistí na FÚ.
Díky všem za radu.