Re: Srážková daň
Z dohod o provedení práce se odvádí srážková daň a ta se zálohovou nemá nic společného. Ovšem i u DPP může zaměstnanec podepsat "prohlášení k dani", pokud už ho samozřejmě nemá podepsané jinde - jedná se zejména o studenty apod. V tom případě se i z dohod sráží zálohová daň a ta se může vyúčtovat jako jiné zálohové daně.
Re: Srážková daň
Z dohod o provedení práce se odvádí srážková daň pokud odměna nepřekročí 5000 Kč!!! Jinak se platí tabulková daň, která je min. 20%.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
10. 8. 2006 11:07
Vztahuje se na roční vyúčtování daně také srážková daň? Máme totiž přeplatky z loňského roku, takže zatím daň ze mzdy neodvádíme. Teď jsem dělala mzdy a platíme z DPP srážkovou daň. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli se to na to vztahuje, nebo
tu srážkovou daň musím poslat? Děkuji za radu.