Re: Maturita v září
Skutečně studentem do 31.8., jedině pokud by se jednalo o SOU se závěrečnou zkouškou, kterou by nevykonal, zachovávají se mu práva po dobu 2 kal.měsíců od doby,kdy měl zkoušku vykonat,př. zkouška v květnu,studentem jen do července. U střední školy pokud nevykoná maturitní zkoušku, studentem do konce školního roku, tj. do 31.8.2006
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
14. 8. 2006 14:17
Student střední školy neodmaturoval v červnu,ale bude maturovat až v září. 12. 7. 2006 nastoupil do zaměstnání.
1. Jak ho mám přihlásit na ZP? Pouze pod kódem P, protože za červenec a srpen je ještě nezaopatřené dítě nebo mám ukončit studenta kódem F?
2. Může si uplatnit slevu na dani jeden z rodičů ještě za červenec?
3. Může si student uplatnit slevu na studenta v měsíci červenci, pokud celý nepracoval a nebyl v evidenci UP?
Nový případ:
Níáš zaměstnanec studuje při zaměstnání bakalářské studium. Přinesl potrvzení, že v polovině července studium skončilo. Náleží mu sleva na studenta ještě za červenec, když vím, že studium řádně neukončil bakalářskou zkouškou?