Re: správní poplatek ŽÚ a kolek za 5 000
podle toho, jak to chtějí :-)) to je teda dotaz, pochybuju že za kolek Vám vezmou např stravenky. Takže nejspíš sáhněte do peněženky pro korunky.... dřív jsem se setkala, že ŽÚ dal složenku... takže si v podstatě jen můžete zaběhnout na poštu... ale v poslední době mají všude pokladny, kde to vyřídíte na místě.... specifikujte dotaz..... pokud chcete vědět něco konkrétního... jaký poplatek, přišel vám předpis od Žú atd....
Re: správní poplatek ŽÚ a kolek za 5 000
no to já vím, že za korunky :-)
chtěl bych vědět, jak a kde zaplatím správní poplatek za vydání ŽL (to předpokládám na živnosťáku) ale hlavně potřebuju vědět, jak a kde se platí kolek v hodnotě 5 000,- který přiložím k návrhu na zápis do OR a kde ho koupím.
Díky...možná se ptám na úplnou blbost,ale lepší se zeptat ;-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
14. 8. 2006 17:18
Dobrý den,
prosím o radu:
Kde a jakým způsobem mám zaplatit tyto poplatky????
Všem děkuji za odpověď